Sälj bitcoin snabbt och enkelt!

Det enklaste sättet att sälja bitcoin är direkt här på bitcoin.se. Du identifierar dig med BankID och väljer sedan vilket bankkonto du vill ha in pengarna på. Du kan sälja för upp till 25000 kronor per vecka och du har dina pengar på bankkontot om 1-2 arbetsdagar.
Köp Bitcoin här!

Vill du istället köpa bitcoin? Det gör du här!

Andra möjligheter

Avanza — det enkla alternativet

Hos Avanza kan du handla certifikatet Bitcoin XBT. Eftersom värdet följer Bitcoinpriset så blir det samma värdeökning (eller minskning) soom om du hade köpt riktiga bitcoin, men du köper dem lika enkelt som du handlar aktier eller fonder, i din vanliga depå, kapitalförsäkring eller ISK hos Avanza.

Markets.com — om du gillar att spekulera

markets.com kan du handla med så kallade CFD:er, ett derivatinstrument som låter dig spekulera i prisförändringar hos Bitcoin, men även andra kryptovalutor som Litecoin, Ether, Dash m.fl. För den våghalsige. På egen risk.

Coinbase — få 10 dollar gratis!

Vill du inte ha ett certifikat eller andra derivat utan riktiga bitcoin så är Coinbase världens största Bitcoinhandlare som tillhandahåller både plånbok och enkla sätt att köpa och sälja bitcoin. Dessutom får du 10 dollar gratis om du använder dig av den här länken!

Binance — handla med alla världens kryptovalutor

Är du intresserad av att spekulera i någon av alla de altcoins som finns så är Binance stället för dig. Här finns flera hundra olika valutor att köpa och sälja. De tar inte emot insättningar i traditionella valutor så du behöver först se till att du har lite bitcoin.

BTCX — Sveriges äldsta Bitcoinhandlare

Redan 2012 började BTCX sälja bitcoin så det här är en riktig veteran. Du kan köpa med t.ex. Swish eller en bankgiro-betalning och de är förstås registrerade hos Finansinspektionen. Du kan också sälja bitcoin om det skulle bli dags för det.

Safello — i Sverige och Europa

Safello är ett svenskt företag där du kan köpa Bitcoin t.ex. med Swish, direktbetalning eller överföring via bankgiro. Detta är en av de äldsta, svenska sajterna för att köpa kryptovaluta, startad av bl.a. Bitcoinveteranen Ludvig Öberg och de riktar inte bara in sig mot Sverige utan även resten av Europa.

LocalBitcoins — köp direkt från privatpersoner

Med Localbitcoins handlar du direkt från andra privatpersoner eller företag. Pris och betalsätt varierar beroende på vem säljaren är. I Sverige är Swish vanligt med det finns också möjlighet att träffa någon och betala med kontanter.

Nova — svensk börs för altcoins

Nova är en börs där du kan köpa/sälja en mängd olika kryptovalutor och drivs av svenska Goobit som också driver BTCX. Nova har nyligen öppnat för nya kunder efter att ha varit stängd en period i samband med ägarbyte.

Hos Avanza kan du enkelt investera i Bitcoin genom certifikatet Bitcoin XBT. Läs mer.

Senaste dygnet
Senaste månaden
Senaste 3 MÅN
Senaste året
OBS! Rotera telefonen till landskapsvy för att lättare se grafen.

BitcoinS VÄXELKURS
Senaste 24 timmarna

* Bitcoinkurs i svenska kronor
OBS! Rotera telefonen till landskapsvy för att lättare se grafen.

BITCOINS VÄXELKURS
Senaste 30 dagarna

* Bitcoinkurs i svenska kronor
OBS! Rotera telefonen till landskapsvy för att lättare se grafen.

BITCOINS VÄXELKURS
Senaste 3 MÅNADERNA

* Bitcoinkurs i svenska kronor
OBS! Rotera telefonen till landskapsvy för att lättare se grafen.

BITCOINS VÄXELKURS
Senaste ÅRET

* Bitcoinkurs i svenska kronor

Senaste artiklarna:

Slide
Fler artiklar