Sveriges bästa sätt att köpa kryptovalutor

Med 3 enkla steg
BankID
Logga in säkert via Mobilt BankID
Swish
Enkla och snabba betalningslösningar
Safello Wallet
Förvaras tryggt i din plånbok
Köp Bitcoin här!
Bitcoin
Ethereum
Chainlink
Polygon
Polkadot
Uniswap
USD Coin
Algorand
Kom igång
Download on the App StoreGet it on Google Play

Att tänka på

Kryptovalutor skiljer sig från andra digitala pengar på det sättet att du faktiskt har möjlighet att hålla dem i en egen wallet som du själv kontrollerar, ungefär som att du kan ha kontanter i din fysiska plånbok. Det betyder att ingen annan kan komma åt dina pengar, låsa dina konton eller liknande. Det är å andra sidan då också möjligt att tappa borta dem eller genom andra misstag förlora dem, utan att du har någon att vända dig till för att få tillbaks dem.

Med Safellos app kan du snabbt köpa krypto utan att direkt behöva tänka på förvaringen. Vid köpet hamnar de först i din egen plånbok som Safello hanterar åt dig och som du kommer åt såväl via webben som i appen på iPhone eller Android. Det här tycker vi är ett bra sätt för nya användare att doppa tårna. När du känner dig mer van kan du kolla in vår sida med information om olika plånböcker och fundera över att flytta din krypto till en plånbok du själv kontrollerar.

Hos Avanza kan du investera i olika kryptovalutor via certifikat. Det är lika enkelt som att handla med aktier eller fonder men du äger inte "riktig" kryptovaluta och kan inte skicka den någonstans.

Senaste artiklarna:

Slide
Fler artiklar