Webhallen tar emot Bitcoin!

Från och med ikväll går det att betala med Bitcoin hos Webhallen berättar Nordic Hardware. Webhallen är därmed den första stora svenska e-handlaren att anamma Bitcoin. Man har valt att använda sig av BitPay och kommer därmed själva inte att hantera några bitcoin utan får pengarna direkt in på sitt bankkonto i kronor. Här hittar du Webhallens onlinebutik.


Bra jobbat Webhallen! Följer fler efter nu?

En kommentar

  • Jonas Lihnell
    26 mars, 2014 - 17:18 | Permalänk

    Jag gjorde ett köp idag, fungerade ganska bra. Dem använder BitPay som betalhanterare och bitpay kräver en eller flera transaktionsbekräftelser så det kan ta upp till en timma från betalning till att ordern godkänns.

    Man kan göra beställningen på plats om man orkar vänta in bekräftelsen (tips: gå ut och ät lunch eller något), men rekommendationen är att beställa hemifrån innan man tar sig dit.

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *