Gott nytt år!

Det har varit ett fantastiskt år för Bitcoin. Förra året kändes det som en riktigt stor händelse när WordPress började acceptera Bitcoin. I år har nyheterna avlöst varandra och intresset (mätt i besök på Wikipedias Bitcoinartikel) har tiodubblats sedan förra december. För skeptikerna där ute rekommenderar jag den här presentationen av Andreas Antonopoulos. Se den. Se hela, det är bara 20 minuter. Det ger det större perspektivet om vad den stora innovationen i Bitcoin är och konsekvenserna av detta.

Bitcoin is digital money, but it is so much more than that. Saying that Bitcoin is digital money is like saying the internet is a fancy telephone.

[…] 

Currency is just the first app. Just the first application that you can build on a distributed consensus system

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *