Bitcoin i Morgonpasset i P3

Idag pratades det Bitcoin i Morgonpasset i P3. Med i studion var journalisten och författaren Daniel Goldberg som bl.a. skrivit denna artikel om Bitcoin på idg.se (en läsvärd artikel trots den tråkiga rubriken). Fyra klipp om totalt drygt 30 minuter från Morgonpassets sändning finns att lyssna på nedan.

Idén kom från Japan [8:24]

Är bitcoins ”en valuta för datornördar”? [7:46]

”Man litar på ett bräckligt system” [8:10]

Kodjos konspiratoriska hjärna [8:18]

En kommentar

  • $23618578
    29 maj, 2013 - 08:24 | Permalänk

    Vad ”o-lyckat” att någon som inte förstår sig på Bitcoin skriver artiklar om det. Jag menar vad är verklig journalism? Att ta reda på i detalj och sedan skriva om saker eller att bara skriva vad man tror kanske är sant?

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *