BitPay nu med utbetalning till svenskt bankkonto

BitPay meddelar på sin blogg att de nu erbjuder utbetalning till svenska bankkonton. Detta innebär alltså att du på ett enkelt sätt kan acceptera betalningar i Bitcoin men få utbetalningen i svenska kronor direkt till ditt bankkonto.

BitPay har en mängd olika lösningar som hjälper dig att implementera stöd för Bitcoin på din webbsajt eller i din butik. Lösningar av olika svårighetsgrad finns beroende på tekniska kunskaper. För att implementera deras enkla lösningar krävs i princip ingen teknisk kunskap alls.

Sedan tidigare erbjuder också WalletBit utbetalning till svenskt bankkonto. Så sätt igång, börja acceptera Bitcoin nu! Skicka mig sedan ett mejl så ser jag till att du kommer med på listan över handlare här på bitcoin.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *