Nyheter i korthet

Det har tidigare meddelats att nästa europeiska Bitcoinkonferens kommer att hållas i London under hösten/vintern. Nu har äntligen datum bestämts, nämligen 15-16:e september. Konferensen kommer att äga rum precis i närheten av Russell Square i en lokal med plats för 700 deltagare. Håll utkik på bitcoin2012.com för mer information.

Första numret av Bitcoin Magazine har äntligen nått sina prenumeranter i större delen av världen och bör dyka upp i svenska postlådor inom de närmsta dagarna. Tidningen kommer nu också att börja säljas på Barnes & Noble i USA.

En artikel i DailyFinance (AOL:s finanssajt) berättar om hur Eurokrisen gör att Bitcoin börjar ses som ett alternativ till traditionella valutor. Artikeln länkades direkt från AOL:s förstasida.

Piotr Piasecki från Polen har skrivit ett examensarbete (Master’s thesis) som fokuserar på säkerhetsaspekterna av Bitcoin men också ger en omfattande och välskriven introduktion till Bitcoin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *