BLOXPO 2018 – Blockchainkonferens i Stockholm

Nästa vecka, torsdag den 17:e maj, är det dags för stor blockchainkonferens i Friends Arena i Stockholm med massor av intressanta talare. Ordinarie pris för det här eventet är 430 euro men för att se till att så många entusiaster som möjligt har chansen att gå så har vi nu ordnat så att du kan köpa en biljett för endast 129 euro!

Köp biljetter här. Ange koden BITCOIN.SE vid köpet för att få din rabatt.

Bland talarna på BLOXPO finns:

  • Larry Sanger. Medgrundare av Wikipedia.
  • Isabella Löwengrip. Entreprenör, författare, bloggare
  • Ivan Liljeqvist. Expert och föreläsare inom blockkedjeteknik, känd för Ivan on Tech.
  • En mängd experter från branchen, representanter från Microsoft, Nasdaq, Sveriges riksdag m.fl.

Konferensen pågår hela dagen och du har möjlighet att välja mella tre olika scener för att hitta de presentationer som passar dig bäst. På kvällen anordnas också en efterfest på Kasai för de som inte fått nog av mingel under dagen.

Läs mer på bloxpo.co.

Kom in på vårt forum för att diskutera artikeln