Om Bitcoin i En podd om teknik

En podd om teknik är en svensk podd som varje vecka diskuterar det senaste inom teknik och prylar. Under avslappnade former avhandlas mobiler, datorer, molntjänster, VR, drönare, Apple, Google och mycket annat.

Den här veckan handlar hela avsnittet om Bitcoin och undertecknad var inbjuden för att berätta, svara på frågor och reda ut oklarheter. Lyssna på avsnittet här och gillar du vad du hör så är det bara att lyssna vidare på något av de andra 118 avsnitten.

En kommentar

  • Jonathan Silverblood
    25 oktober, 2017 - 22:56 | Permalänk

    överlag trevligt att lyssna på, men att inte lägga mer vikt vid riskerna efter en prisuppgång som den vi är i, samt inte ens nämna bitcoin cash/gold/segwit/2x i det högst kontroversiella läge vi är känns inte rätt. nya användare förtjänar att ialla fall få höra om problemen och deras alternativa lösningar.

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *