Två nya sätt att köpa bitcoin i Sverige

Under veckan har både Coinbase och Circle gjort det möjligt att handla bitcoin för svenskar. Coinbase har varit etablerade i USA sedan ganska länge nu och kan stoltsera med att ha fått stora företag som Dell och Expedia att acceptera Bitcoin. Circle är nylanserat men är ett företag med gott om riskkapital i ryggen.

Hos Circle går det snabbt att komma igång, det är snyggt och enkelt. Du får verifiera din e-postadress samt en mobiltelefon och det tar inte många minuter. Sedan kan du i princip direkt köpa bitcoin med ditt kreditkort, vilket bekräftats av flera personer på forumet här på bitcoin.se (undertecknad hade dock problem med att adressen inte accepterades, kanske p.g.a. att de kräver att man anger ”state/region”). Du kan inte göra några storköp i början men beloppsgränserna ska enligt uppgift öka efter hand. Det här är fullt förståeligt med tanke på risken för kreditkortsbedrägerier.

Coinbase bjuder också på en stilren och smidig användarupplevelse men kräver lite mer information av dig. Här krävs att du verifierar dig genom att ladda upp en bild på körkort eller pass innan du får börja handla. Hos Coinbase finns inte heller alternativet att handla med kort utan här är det banköverföring (SEPA) som gäller. Jag hoppas kunna återkomma med mer information om exakt hur de olika avgifterna står sig mot varandra och i jämförelse med de andra alternativ som svenskar har. Mycket kul i alla fall att det nu finns fler seriösa och professionella aktörer på den svenska marknaden.

 

2 Kommentarer

 • NikLuk
  29 oktober, 2016 - 11:52 | Permalänk

  Coinbase erbjuder kortöverföring 2016.

  Vill man skapa ett konto där så kan man använda min inbjudningslänk. Går man via den och sätter in minst 100USD på sitt nya konto så får både du och jag bitcoins för ett värde av ytterligare 10USD.
  Alltså: 100USD in –> bitcoins till ett värde av 110USD på kontot via länken.

  https://www.coinbase.com/join/580e4ff333253e00e5c0b962

 • karl44
  3 november, 2016 - 13:44 | Permalänk

  köpa svenskt körkort, IELTS, pass, visum, ID-kort ( samsmithsdoc@gmail.com )
  Köp Databas registrerade körkort, pass, visum, ID-kort, IELTS nätet. (WhatsApp: + 1412-385-7163 )

  Vi är experter med många års erfarenhet inom produktion av databas registrerade pass, körkort, IELTS, diplom, ID-kort och andra identitetshandlingar, bästa kvalitet producenter av falska dokument, med miljontals dokument som cirkulerar i världen. Vi skapar och registrera dokument i regeringen databas Vi erbjuder endast original höga kvaliteter sant-falskt pass, körkort, ID-kort, stämplar, födelsecertifikat, internationella falska examensbevis och andra produkter för ett antal länder som: USA, Spanien, Sverige, Australien, Belgien, Brasilien, Norge Kanada, Italien, Finland, Polen, Frankrike, Tyskland, Israel, Mexiko, Nederländerna, Sydafrika, Storbritannien.

  Denna lista är inte fullständig.

  För mer information och beställning kontakta oss via Whatsapp, e-post eller Skype.

  Kontakt: ( samsmithsdoc@gmail.com )

  Allmänt stöd: (samsmithsdoc@yahoo.com)

  Kontakta annonsör: Skype ID: sam.smiths4

  telefonnummer: (+ 1412-385-7163)

  WhatsApp: (+ 1412-385-7163)

  Tveka inte att kontakta oss när som helst och i alla diskretion.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *