Om Bitcoin på ITARC 2014

För de som kanske ändå är i Stockholm för att gå på Bitcoinkonferens den 3:e april vill jag också tipsa om konferensen för IT-arkitekter, ITARC 2014, som går av stapeln dagen innan, alltså den 2:e april. Temat är ”intelligenta system och arkitekturer för tillämpning av AI” och två föredrag kommer att hållas om Bitcoin. Det första är en introduktion till Bitcoin av undertecknad, förstås något inriktad mot vad jag tror att IT-arkitekter är intresserade av höra. Det andra hålls av Sam Cole från KnCMiner och handlar, som man kanske kan ana, om mining. Och – det går att betala sin biljett med Bitcoin!

När? 2:e april 2014, ca 9 -17.
Var? Elite Hotel Marina Tower, Saltsjöqvarns kaj 25, Nacka
Pris? SEK 4 850 exkl. moms. BTC 2 inkl. moms.

Detaljerat program finns här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *