Bra inslag om Bitcoin i P1

Igår sändes ett inslag om Bitcoin i Studio Ett i P1 som håller högre kvalitet än det mesta man kan läsa om Bitcoin i dagspressen. Först sändes en intervju från New York med Charlie Shrem, grundaren till BitInstant, som kan vara kul att lyssna på men framförallt tycker jag att man ska ta sig tid till de sista tre minuterna där Jonas Fredén, reporter på Ekonomiekot, är med i studion.

Som Jonas nämner så finns ju ännu inte speciellt många ställen i Sverige som accepterar Bitcoin som betalning men en av pionjärerna skrev faktiskt DN om häromdagen, en taxichaufför i Göteborg. Det är också flera senaste veckan som hört av sig till mig och undrar hur man ska göra för ta emot bitcoins (ursäkta om jag är långsam med att svara, jag ska försöka få ihop om en liten guide om detta).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *