Satoshi Square Stockholm

Satoshi Square är en företeelse som börjat dyka upp i allt fler städer världen över. Tanken är helt enkelt att erbjuda en (fysisk) mötesplats dit folk kan komma för att köpa och sälja bitcoins . Den första Satoshi Square hölls i New York i maj och idén var att erbjuda något liknande gamla tidens börser, ett auktionsformat där säljare och köpare hittar varandra genom att öppet delge andra sina bud.

I praktiken handlar det dock inte alls om att skapa ett börsgolv som på bilden utan att ge alla möjlighet att enkelt kunna köpa/sälja bitcoins. Vill du lära dig lite om Bitcoin, kanske köpa dina första bitcoins eller prata med någon som kan visa hur det går till i praktiken så ska du komma förbi när konceptet nu testas i Stockholm. Några Bitcoinentusiaster kommer nu på måndag den 28:e oktober att finnas på plats i lobbyn på hotell Royal Viking, precis intill centralstationen i Stockholm. Tiden är satt till klockan 17 men kommer du förbi mellan klockan 16 och 20 så är det troligt att någon är på plats. Så kom förbi, köp en kaffe, umgås och prata lite om Bitcoin!

3 Kommentarer

  • Jonas
    30 oktober, 2013 - 13:12 | Permalänk

    Dök det upp några nyfikna?

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *