Om Bitcoin på Handels – mer än 250 anmälda

Den 25:e oktober kl. 14.30 hålls ett event om Bitcoin på Handelshögskolan i Stockholm. Med som talare är bl.a. ordföranden för Bitcoin Foundation Jon Matonis som även talar på bankernas egen framtidskonferens, Bank 2.0, dagen innan. De andra på talarlistan är Pelle Braendgaard, entreprenör som jobbar med att etablera Bitcoin i Afrika, och Robin Teigland som forskar om livet på nätet på Handels. Bitcoin är en av de områden Robin fokuserar på och det är också hon som är initiativtagare till den här sammankomsten, som av anmälningarna att döma blir mycket populär.

Det är gratis att anmäla sig och redan har över 250 personer registrerat sig, bland dem representanter från flera storbanker, Skatteverket, Finansinspektionen m.fl. I skrivande stund finns 80 platser kvar så skynda på att anmäla er innan det är för sent.

Dagen efter, den 26:e oktober, hålls också en mer informell sammankomst i Open space-format, en repris från förra året då en 20-tal Bitcoinentusiaster träffades och diskuterade allt som rör Bitcoin. Är man intresserad av att vara med på detta ska man kontakta mats@henricson.se. Mer detaljer finns här.

2 Kommentarer

 • Jonas
  14 oktober, 2013 - 13:50 | Permalänk

  Hade gärna varit och lyssnat på Handels på fredagen om jag inte varit i andra änden av landet. Ser fram emot att få rapportering därifrån på bitcoin.se!

  • D.H.
   15 oktober, 2013 - 20:51 | Permalänk

   Det ska jag se till att du får. 🙂

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *