Bloomberg visar Bitcoinkursen i sina terminaler

Bloomberg Terminal är ett verktyg som används flitigt på Wall street och inom finansvärlden i övrigt. Systemet ger realtidsdata från finansiella marknader, nyheter och allt annat som finanshajar kan behöva. Nu verkar det som att Bitcoins växelkurs kommer att presenteras i systemet även om det än så länge bara är i teststadiet och tillgängligt för anställda på Bloomberg. Enligt CoinDesk kommer följande citat från Vera NewHouse, talesperson på Bloomberg:

Bloomberg is testing Bitcoin data, but this is only accessible to internal users and not Bloomberg Professional service subscribers,” she said. “We often prototype new functions and dashboards; some that are eventually rolled out, and some that aren’t. It’s premature to provide any details about Bloomberg’s plans for this prototype at this stage

Även ComputerSweden har snappat upp nyheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *