Bitcoin på CES 2013 i Las Vegas

Bitcoin fanns i år med på den stora, årliga elektronikmässan CES i Las Vegas, representerat i en gemensam monter av BitPay och Butterfly Labs. En artikel med anledning av detta publicerades i The Verge: Bitcoin punks go corporate at CES. Bilder mm finns också i BitPays twitterflöde.

BitPay som vi tidigare skrivit om är den klart största leverantören av betallösningar för Bitcoin och gör det enkelt för vem som helst att acceptera Bitcoin utan att behöva några tekniska färdigheter. Butterfly Labs levererar nästa generations hårdvara för mining (eller ska leverera, leveransdatum har skjutits på framtiden ett flertal gånger).

Intresset för montern verkar ha varit relativt stort och det är tydligt att Bitcoin nu sakta men säkert blir mer mainstream. Grafen på Google Trends och besöksstatistik på såväl StackExchange som här på bitcoin.se talar samma tydliga språk. Fler och fler får upp ögonen för valutan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *