Nyheter i korthet

Paymium som driver växlingssjten Bitcoin Central meddelade att de genom ett samarbete med Aqoba, en fransk betalväxel, kommer att kunna agera ”som en bank”. Detta ska bl.a. innebära att kundernas pengar kommer att hållas på separata konton som kan få egna IBAN-nummer. Ett stort antal tidningsartiklar publicerades, bl.a. av BBC och Wired, många med den felaktiga uppfattningen att Bitcoin Central nu blivit en bank. Paymium publicerade senare ett förtydligande.

4Chan, ett mycket populärt bildforum som tillåter anonyma postningar och kommentarer, har börjat acceptera Bitcoin vid köp av deras 4chan pass, en premiumtjänst där användare slipper CAPTCHA-verifiering.

Hal Finney upptäckte en bugg i BitcoinQT/bitcoind som gör det möjligt att identifiera vilken output i en transaktion som är ”växel” och vilken som är den faktiska transaktionen (för transaktioner med bara en mottagaradress).

Archive.org med den populära tjänsten Wayback Machine (där du kan se tidigare versioner av världens webbsajter) accepterar sedan tidigare Bitcoin för donationer. Just nu matchar de din donation, 3-1, d.v.s när du donerar 1 bitcoin så lägger de till 3 bitcoins.

En kommentar

  • akhtar ali
    8 december, 2017 - 15:28 | Permalänk

    Recommendable MoneyGram to PM Exchange
    http://www.wutopm.com exchanger offered me the greatest MoneyGram to PM exchange service that I have ever experienced. What impressed me is the swift process which was instant, besides the great security and higher exchange rates. I recommended anyone who is looking for a genuine MoneyGram to PM exchanger to use http://www.wutopm.com exchanger, and you will be surprised by their standards of services. In my own view, http://www.wutopm.com is the only MoneyGram to PM exchanger service with customer at heart. Reaching them is much easier, irrespective of their site being user-friendly. Also, I tested http://www.wutopm.com exchanger customer service, and I realized their humility and respect. I highly

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *