Notiser

BitPay slår nya rekord och kan nu stoltsera med att ha 1000 handlare anslutna till sitt system, något som uppmärksammades av bl.a. PCWorld. I artikeln nämns också att de för diskussioner med ”three of the top 25 websites ranked by Alexa”.

Vi missade att svensk press skrev om Bitcoin förra månaden, nämligen idg.se om BitInstants kommande betalkort. Artikeln finns här: BitInstant släpper kreditkort

Alla väntar just nu på den ”major announcement” som Gavin Andresen (lead developer för originalklienten från bitcoin.org) utlovat ska komma under september. Kanske blir det i samband med konferensen i London?

Avslutningsvis kommer här lite gratisreklam för bitcoin.de, vilket de förtjänar för att ha producerat denna trevliga lilla animerade video om Bitcoin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *