Köp en bil med bitcoins

Wikispeed är ett annorlunda projekt som lyckats ta fram en helt ny bil på bara 3 månader. Joe Justice började ensam att designa en bil för att tävla om ett av priserna i X-Price och fick genom bloggande och socialt nätverkande snabbt ett helt team som frivilligt hjälpte honom. 3 månader senare hade de en prototyp som ställde upp och kom på 10:e plats i tävlingen. Prototypen drar endast 0,2 liter/mil och har en topphastighet på 240 km/h.

Hemligheten bakom den snabba utvecklingstiden är att de hämtat inspiration från mjukvaruvärlden och agila metoder. Bildelar såväl som den kompletta prototypen kan köpas från deras hemsida och det går nu att betala med Bitcoin vilket också ger 3% rabatt på alla köp. Läs deras pressrelease här och se Joe berätta om projektet här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *