Minikonferens (Open Space) i Stockholm 1:e september

Mats Henricson anordnar den 1:e september en konferens i Open Space-format i centrala Stockholm. Se denna tråd på bitcointalk.org för hela meddelandet.

Jag tänkte anordna en informell mini-konferens om Bitcoin i Stockholm lördagen den 1:a september. Vi kan hålla till i Crisps lokaler där jag jobbar, på Sveavägen 31, mycket centralt i Stockholm.

Jag tänkte inte ha något program, utan istället göra den i form av en Open Space, dvs vi skapar ämnena på morgonen och kör sedan på parallella spår där valfria ämnen kan diskuteras. Jag har varit med om det många gånger, och kan facilitera det hela. Det brukar bli mycket bra.

Jag tänkte inte heller ta betalt, så länge vi ryms i våra lokaler, vilket betyder ca 30 personer. Blir vi fler än så så måste jag försöka hitta något större. Risken blir då att det kan kosta flera hundra kronor per person. Jag får återkomma i så fall. Om någon av er känner till en lämplig lokal för 30-? personer så får ni gärna höra av er.

[…]

För att kunna veta hur många vi blir så ber jag er skicka email till mig på mats@henricson.se minst en vecka i förväg. Använd anonym emailadress ifall ni vill vara anonym även för mig. Det är OK

En kommentar

  • Mats Henricson
    24 maj, 2012 - 16:35 | Permalänk

    Tack för det! Som sagt, glöm inte att skicka email till mig ifall ni kommer. Hopplöst att planera för lokalen annars. En journalist från SVT kommer sannolikt -@nanok:twitter !!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *