Bitcoin Magazine till tryckning

Bitcoin Magazine som vi skrivit om tidigare och som skulle ha lanserats i februari har nu enligt en press release äntligen skickats till tryckeriet.

BitTalk Media sends to print the very first issue of Bitcoin Magazine,  magazine dedicated to providing a neutral and balanced presentation of the Bitcoin world and beyond it, echoing the voice of Bitcoin, other crypto-currencies and peer to peer technology enthusiasts worldwide. Bitcoin Magazine is an industry standard 64 page glossy magazine, with an initial 5,000 issue run.

Personer i USA som beställt tidningen ska få den levererad den 16:e maj medan vi på andra sidan Atlanten får vänta lite till, oklart hur länge. Trots förseningarna av första numret har Matthew på BitTalk Media meddelat att tidningen framöver ska komma ut en gång i månaden. Låt oss hoppas att detta stämmer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *