Senaste nytt

Ett par nyheter i korthet från Bitcoinvärlden.

Mt.Gox lanserar en lösning för handlare (online). Betalning kan ske direkt från ett konto hos Mt.Gox eller från valfritt Bitcoinprogram t.ex. via streckkod. På ”coming soon”-listan står att kunna sätta priser i andra valutor och att få en betalning i bitcoins automatiskt växlad till denna valuta. Du kommer då alltså att kunna ha ett SEK-konto hos Mt.Gox, ta emot betalningar i bitcoins på din sajt men få in pengarna som svenska kronor hos Mt.Gox.

TradeHill har som nämnts i ett tidigare inlägg fått lägga sin växlingsverksamhet på is. Nu stämmer de Dwolla eftersom de anser sig förlorat tiotusentals dollar när de tagit emot insättningar från Dwolla som sedan dragits tillbaka. TradeHill har alltså redan betalat ut bitcoins men blivit av de dollar som sattes in. Dwolla ska vid den här tiden ha stoltserat med en ”no chargeback”-policy, något som alltså visade sig inte stämma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *