Bitcoin Magazine

I februari lanseras världens första papperstidning om Bitcoin. Planerna är ambitiösa med ett nytt nummer varje månad, vi får väl se om de kan leva upp till förväntningarna. Kostnaden är $6 eller motsvarande i bitcoins (som naturligtvis accepteras som betalningsmedel) och för frakt till Sverige får man betala ytterligare $3. Det går också att beställa en prenumeration på 12 nummer direkt, men i ärlighetens namn bör man kanske vänta och se hur projektet fortskrider först.

Första numret ser ut att bl.a. innehålla en intervju med piratpartiets grundare Rick Falkvinge som är en hängiven Bitcoin-förespråkare.

Tidningens hemsida finns på www.bitcoinmagazine.net och för mer information om projektet kan det även vara intressant att kolla in följande forumtråd på bitcointalk.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *